Hem -> Webb Design

 

Webb Design - Programmering
Grafik - Webb / IT Konsult

   

Den billigaste typen av webbsidor men trots detta har det inte gjorts något avkall på kvalité eller utseende.

Standardsidor innebär att designen på sidorna är låst. Det kommer att finnas andra webbsidor från andra företag med samma design men med andra bilder och annan text. Om inte detta är något hinder och Du ser till priset i första hand men ändå inte vill göra avkall på kvalitén så är detta absolut något för Dig.
priser från 3.500:- + moms (4.375:- inkl. moms).

Missa inte introduktionserbjudandet !
Erbjudandet ger 1000:- rabatt på alla standardpaket. Gäller t.o.m. UTGÅTT och kan inte kombineras med andra rabatter.

Läs mer...

Kostar lite mer men Du får en site som Du vill ha den.

Du bestämmer själv hur webbsidorna ska utformas. Vill Du sätta mer karaktär på Dina sidor och få något som inte alla har så är detta vad Du ska satsa på. Du väljer själv antal sidor och om Du vill ha dynamiska eller statiska sidor, kopplingar till databas och/eller extra funktioner.

Då priset på en sådan webbplats helt beror på vad Du vill ha så får Du lämna in en offertförfrågan och beskriva vad som ska ingå. Om Du inte är säker på hur Din webbplats ska se ut och/eller vilka funktioner Du vill ha så kontakta mig så får vi prata igenom vad som kan vara bäst för just Dig.

Missa inte introduktionserbjudandet !
Också här ges ett introduktionserbjudande. Du får 10% rabatt på ordinarie pris. Erbjudandet gäller t.o.m. UTGÅTT och kan inte kombineras med andra rabatter.

Behöver Du en speciell funktion ?

Du vill ha ett kontaktformulär som ger möjlighet att uppge information som är specifik för just Ditt område.
Du vill få svaren i ett visst format som är lättare för Dig att ta hand om.
Du vill ha en enklare form av webbshop istället för dom stora (och dyra) lösningar som finns att köpa.
Du vill ha en........

Vad det än är, hör av Dig med en offertförfrågan och tala om vad Du vill ha och hur Du vill att det ska fungera så ska vi se om vi inte kan komma fram till en lösning.

Fotografier, logotyper, banners, animationer mm.

Har Du foton, teckningar, logotyper mm. som Du vill ha med på sidan så scannas dom in och anpassas för webben. Om det behövs så kan logotyper mm. tas fram till Dig.
Om det behövs bilder t.ex. på produkter eller liknande så kan även detta utföras. Förutsättningen är att ni finns i stockholmsområdet.

Hör av Dig med en offertförfrågan och tala om vad Du vill ha så ska vi se om vi inte kan komma fram till något Du blir nöjd med.

OBS! När det rör sig om fotografier och grafik så är det viktigt att Du har rättigheterna till de bilder Du vill ha scannade till Dina webbsidor. Detta för att undvika ev. rättsliga problem senare.


Copyright © 2000 - 2018 Gladh Web Design & IT Konsult