Hem -> Webb Design -> Standard webb

 

Webb Design
Standard Webb

   

Standardsidor är det bästa sättet om man vill få upp en webbsida snabbt, billigt och enkelt. De olika sidorna kan fås med extra tillägg mot en merkostnad. Om detta önskas kan en offert lämnas.

Gemensamt för alla paketen är att textmängden per sida inte får överstiga c:a en A4 sida. Logotyp och övriga bilder scannas in, om dom inte redan finns i digitalt format, och anpassas för att visas på webben. Någon övrig bildbehandling ingår ej.
Allt utöver vad som ingår i paketen debiteras med gällande priser per timme.

Missa inte introduktionserbjudandet !
Erbjudandet gäller alla standardpaket och ger 1000:- rabatt på nedanstående priser. Gäller t.o.m. UTGÅTT och kan inte kombineras med andra rabatter.

Webbpaket MINI 3.500:- + moms
(4.375:- inkl. moms)

Webbpaket MINIDen minsta av standardwebbsidorna men trots detta en fullgod sida med tre knappar och plats för textlänkar under knapparna. En bra lösning för företaget/föreningen som vill presentera sig på webben.

Mini versionen innehåller tre sidor. Förstasidan, företagspresentation med adresser och telefonnummer mm och kontaktsida med standardformulär. Förutom företagets/föreningens logo kan ytterligare en valfri bild per sida läggas in.
Beställ Art.No: stdmini1 3.500:- + moms
(4.375:- inkl. moms)
Webbpaket MIDI 5.000:- + moms
(6.250:- inkl. moms)

Webbpaket MIDIMidiversionen av standardwebbsidorna. Den har allt som MINI har men har fem sidor och javascript för att knapparna ska ändras när muspekaren förs över dom. Dom två extra sidorna, som har samma utseende som huvudsidan, kan fritt namnges efter användningsområde.

Innehåller fem sidor. Förstasidan, företagspresentation med adresser och telefonnummer mm, kontaktsida med standardversionen av GWDs mailscript (kräver cgi möjligheter) och ytterligare två sidor med valfritt innehåll. Förutom företagets/föreningens logo kan ytterligare två valfria bilder per sida läggas in.
Beställ Art.No: stdmidi1 5.000:- + moms
(6.250:- inkl. moms)
Webbpaket MAXI 6.500:- + moms
(8.125:- inkl. moms)

Webbpaket MAXIMaxi är den största av standardwebbsidorna. Den har allt som MINI och MIDI har men har åtta sidor och javascript för att knapparna ska ändras när muspekaren förs över dom. Dom fem extra sidorna, som har samma utseende som huvudsidan, kan fritt namnges efter användningsområde.

Innehåller åtta sidor. Förstasidan, företagspresentation med adresser och telefonnummer mm, kontaktsida med standardversionen av GWDs mailscript (kräver cgi möjligheter) och ytterligare fem sidor med valfritt innehåll. Förutom företagets/föreningens logo kan ytterligare tre valfria bilder per sida läggas in.
Beställ Art.No: stdmaxi1 6.500:- + moms
(8.125:- inkl. moms)

Copyright © 2000 - 2018 Gladh Web Design & IT Konsult